söndag 17 januari 2010

Söndag på Grimman

Sitter här och planerar ett motionspass till gympan. Skulle egentligen haft det i slutet på april, men bytte med Hallgren som fick axeln ur led på massagen häromdagen (vem säger att massage är ofarligt?). Hursomhelst, lekar är kul! Tänkte köra svansleken, killerball, kanske spökboll eller liknande och slutligen busungarna. Någon som har någon lek som man absolut måste ha med, som är mycket roligare än de jag har? Tipsa tipsa, helst innan nästa tisdag. I övrigt är det rätt lugnt såhär i helgen. Har just ätit världens godaste frukost med nybakade grahamsbullar. Det är värt att vänta sisådär två timmar på att grahamsbullarna ska bli klara för att få nybakt bröd till frukost :) Planen för resten av dagen är att vi ska ut och åka lite skridskor på Åsnen, men vi får se hur det blir. Har hört ryktas om att det blåser kallt ute... Annars blir det kanske lite bastande senare, möjligtvis ett pass taekwon-do med Jimmy eftersom det blev inställt igår, och ikväll ska vi besöka caféet i A6. Härligt söndag! DAGENS artisttips: The Baseballs som gör dösköna covers i Elvis-stil, underbart kul!

2 kommentarer:

  1. men du, orkar man inte vänta på grahamsbullar i två timmar, kan man faktiskt dra ett par grahamsscones på en kvart! DET är gött som fan :)

    SvaraRadera
  2. Måste säga att The Baseballs är sköna! De har nästan gjort låtar som hot n´cold sköna, hehe. Du som nu har bott "ensam" ett tag kan ju ge lite tips om några enkla goda bra maträtter till en som precis flyttat hemifrån;)

    SvaraRadera